Anmeldelse av Campeltown PBS Cadenhead’s 1842. En whisky fra Skottlands eldste uavhengige tapper med mye sitrus og frukt i smaksbildet.
Her kommer en Glengoyne whiskysmaking i Bergen som går en uke tidligere enn den tidligere publiserte smakingen på Bar Amundsen. Frode hos House of Taste steller i stand en supersmaking med Glengoyne. Den er et hakk dyrere enn smakinger ellers, men det ligger nok…
Nå våkner det opp igjen med whiskysmaking også i Bergen. Bar Amundsen er kjent som en fantastisk whiskybar med en utrolig utvalg. Nå lover de oss noe helt spesielt fra sin kjeller, og det må jo bare bli bra. De spesifiserer alderen til alt…
Det er glede å endelig å kunne si noen ord om SMWS 77.61 Glen Ord. For nye leser så står SMWS for Scotch Malt Whisky Society, og de kommer jevnlig med utgivelser. Denne klubben er kanskje en av de mer kjente whiskyklubbene og de…
GlenDronach er et spennende destilleri i Speyside-regionen, nærmere bestemt i Valley Forgue med tradisjon tilbake til 1826- De markedsfører seg som «The Sherry Cask Connoisseurs», og det er liten tvil om at denne whiskyen bekrefter at de er gode på dette. Denne har vært på både Pedro Ximenez- og Oloroso-fat. Dette er aller første batch med cask strength fra GlenDronach. Den krever noen dråper vann på denne stryken for å hjelpe med luktene og smakene.
Hva: Smaking av kombinasjoner av whisky og ost Hvor: The House of Taste Når: 26. februar 2021, kl 18.00 Pris: kr 500,- Påmelding via nettside Mye har blitt avlyst i det siste, men Frode kjører på med de restriksjonene som gjelder. Denne gangen…