Cart: 0 item 0

Taiwan

Whiskyanmeldelser av Taiwan whiskyer samler vi inn på denne siden. Det er kanskje spesielt å gi taiwansk whisky en egen seksjon all den tid vi kun har så få destillerier der. Og kun ett som er kjent i vår del av verden; Kavalan. Men det er en unik, om enn kort historie, her. Kavalan har et destilleri på denne lille øyen; Kavalan. Men det er en unik, om enn kort historie, her. Kavalan ble startet opp så sent som i 2006 og har klart å bli internasjonalt anerkjent på kort tid.

Det som utvilsomt hjelper de taiwanske whiskyene er landets subtropiske klima: Whiskyene blir modne 3-4 ganger enn hos destillerier på den nordlige halvkule; som i Skottland. Smaksbildet preges av søthet, fyldighet og tropisk fruktighet.

Vi håper dere vil sette pris på våre whiskyanmeldelser av Taiwan whiskyer. Alle whiskyanmeldelser av det vi kaller “internasjonal whisky” finner du her.

Kavalan Single Malt

Vi kjører denne gangen kort og godt på med en liten en fra whiskyworld.no-arkivet; Kavalan Single Malt. Denne er hentet fra en smaking fra tiden nær lanseringen av den nye serien til Kavalan i Norge i 2015. Den eminente mannen som arrangerer Oslo Whiskyfestival…