Cart: 0 item 0

Bedrifter/klubber/grupper

Bedrifter, whiskyklubber og andre grupper

Visste du at vi også tilbyr både firmagaver og bar/klubbglass? I tillegg til en masse annet til både bedrifter, whiskyklubber og andre grupper  Enten det er en liten whiskyklubb som vil ha Glencairn-glass med eller uten egen logo til smakingen eller et stort konsern som vil ha firmagaver til flere hundre eller tusen ansatte, så ordner vi det.

“Alt er mulig – det umulige tar bare litt lenger tid”

Vi har allerede hjulpet flere restauranter, brennerier og whiskyklubber i Norge.

Alle produktene våre i nettbutikken er tilgjengelige for større (ja, vi kan snakke pris) og mindre bestillinger, men vi har også mer for spesialbestillnger! Ta gjerne direkte kontakt!. Vi er tilgjengelige på tlf. 465 73 976 samt på kontaktskjema.

VI er klar om du tenker følgnede eller lignende:

  • Større volum: F.eks. firmagaver, giveaways, ansattegaver, klubbglass osv
  • Glass med logo: Større eller mindre kvantum
  • Unike prosjekt: Helt unike drikkeglass, flasker eller rett og slett kombinasjon av produkter i butikken

Ved logo/design får dere godkjenne før produksjon. Betaling skjer via de fleste kredittkort og selvfølgelig samt faktura. (EHF/e-post/papir).

Kontakt oss i dag!

Vi er spesielt stolt over å hjelpe de fantastiske damene i i The Ladies’ Share:

De sorte og blå Glencairn glassene vi bestilte fra Whisky World, er perfekt å bruke til blindsmakinger. Vi satte pris på meget god kundeservice og veldig rask leveranse. Forøvrig er Crystal Glencairn et av mine favoritt glass å nyte whisky fra.

Katharina – Whiskyklubben The Ladies’ Share

Vi stopper ikke her! Tenker du et unikt event til bedriften, klubben, vennelaget eller lignende? Vi er tilgjenglig på 465 73 976 eller kontaktskjema som går rett til Flemming som er whiskyentusiasten som har skrevet 99% av innholdet på disse sidene. Hva med en et nybegynnerkurs i whisky eller et unikt tema? Vi ordner tilpasninger til ethvert interessenivå.

Vi holder til i Bergen, men kan være behjelpelige i hele landet.

Eksempel på glass med logo

Glencairn glass med whiskyworld