Jæren 22.10.22: Whiskyfagmessen 2022

Det er en første gang for alt! Nå har vi fått inn en stor whiskybegivenhet på Jæren på sidene våre; nemlig Whiskyfagmessen 2022. Det er muligheter både i Oslo og Bergen titt og ofte, men ikke Jæren. Var det noen som hvisket “det mørke fastland? Jeg tror det er et uttrykk vi nå må få gå over i historienebøkene. Men arrangøren selv hinter til det selv i sin egen historie. Arrangøren er whskyklubben “Jærens Ærverdige Forening for Uisge Beathas fremme”. Og kan vi bare si: Dette er bare et utrolig kult navn på en whiskyklubb!

Klubben har ordnet lokaler på Jærmuseet for Whiskyfagmessen 2022. og Whiskyfagmessen 2022 på alle måter virker som et skikkelig godt whiskyarrangment. De kaller seg “Norges triveligste whiskyfagmesse”, og det kan nok sikkert stemme. På Whiskyfagmessen 2022 vil du finne en hel mengde mesterklasser – noe for enhver smak og kunnskapsnivå. Fra grunnleggende innføring i smakskartet til et dypdykk i fatlagring. Kunnskapsrike Ivar Aarseth er sterkt deltagende i programmet. Det er utvilsomt et kvalitetsstempel og svært lovende for Whiskyfagmessen 2022.

Så er du i på Nærbø på Jæren 22.10.22, så er Jærmuseet stedet å innfinne seg! Vi skulle gjerne ha vært på Jæren neste helg.

Logo for Jærens Ærverdige Forening for Uisge Beathas Fremme, arrangør av Whiskyfagmessen 2022

Hva: Festival

Hvor: Jærmuseet, Nærbø

Når: 22. oktober 2022, kl 13:00 – 18:00

Pris: Inngang Kr 750,- (inkl. 10 drikkebonger)

Mesterklasset kr 500,- til kr 1.000,-

Billettbestilling

Mer informasjon på klubbens nettside

_________________________________________________________________

PS! På klubbens nettside ser du øyeblikkelig hvilke glass whiskyklubben foretrekker; det offisielle whiskyglasset Glencairn. Vi selger disse både med og uten vår logo – og tilgjengelig litt rabattert i en pakke på 6 glass. Nettbutikken er i også full av andre spennende Glencairn-produkter. Whiskyklubben på Jæren har ikke kjøpt sine glass fra oss, men vi hjelper gjerne din bedrift eller klubb med egne glass med logoen til din klubb eller bedrift! Bare kontakt oss!

Leave a comment