Hjertelig velkommen! | whiskyworld.no

Kjære whisky-venn,

Velkommen til whiskyworld.no!]

 

Endelig er siden i gang, og det er virkelig gledelig å se at du har funnet veien hit. Jeg håper at du vil finne noe av interesse! Vi skal prøve å destillere det beste i whiskyverden til deg – med fokus på Norge.

Denne siden har vært i hodet til undertegnede i flere år, men de siste månedene har endelig prosjektet skutt fart til denne siden. Men jeg ber om fortsatt noe tålmodighet mens siden utarbeides.

Som navnet tilsier er dette en side først og fremst for whisky og annet som opptar oss whiskyentusiaster. Blant annet en del godt øl naturligvis. På den ene siden vil dette være en guide til whiskyscenen i Norge, og på den andre siden en blogg med oppdateringer fra festivaler/tastings, destilleribesøk, egne vurderinger av whiskyer/barer og mye mer.

Media i dag er full av «eksperter», men denne siden skal være av og for whiskyentusiaster. Et forum for oss som finner glede i whisky, men ikke nødvendigvis er en «keeper of the quaich».

Vær gjerne rykende uenig med meg og mine vurderinger. Jeg er som sagt ingen ekspert. Fortell meg det i kommentarfeltet! Whisky er mangfold, og den gleden man selv har i det mangfoldet er det sentrale.

Har du innspill til hva du vil ha på denne siden, skriv en kommentar eller kontakt meg!

Med de beste entusiastiske whisky-hilsener,

Flemming

Meg-whisky

 

5 Responses to Hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Annonse
Kategorier