Oslo Guide: Oslo Whiskyfestival | whiskyworld.no

OWF1(1)

Oslo Whiskyfestival 2015

6. november 17.00-21.00

7.november 13.00-20.00

Håndverkeren Kurs og Konferansesenter

Nettside


var TDIframe = TDIframe || {counter : 0, newTDId : function(){return 'TDId' + (this.counter += 1);}};TDIframe.url = 'http://anetuk.tradedoubler.com/anet-' + Math.random().toString().substring(2, 11) + '?type(iframe)loc(171130)';TDIframe.id = TDIframe.newTDId();document.write('');document.getElementById(TDIframe.id) get redirected here.src=TDIframe.url;


Oslo Whiskyfestival nærmer seg med stormskritt! Og om jeg gleder meg? Ja, så absolutt! Den orginale norske whiskyfestivalen avholdes nå for 12. gang, og ettersom hva nettsidene til arrangøren sier har vi virkelig noe å se fram til!

Jeg må si at en av høydepunktene for meg er seminaret med David Francis som representerer fra Ardbeg/Glenmorangie. Ikke fordi den godeste Mr. Francis er særlig kjent for meg, men heller fordi Ardbeg for meg er blant mine absolutte favorittdestillerier, og det var med Glenmorangie at jeg ble kvitt den delen av «nybegynnersnobberiet» som sa at skikkelig whisky er kun disse voldsomt røykte øywhiskyene.

I tillegg dukker Martin Markvardsen opp. Som en av de absolutt beste formidlerne innen whisky (i min bok i alle fall), kan det bli riktig så kjekt. Jeg ble skikkelig fan etter en smaking i Bergen av «Thor». Han hadde i alle fall meg «på kroken» umiddelbart.

Man kan vel også regne med at sjefen sjøl, Chris Maile, er som en vind i korridorene. Det er alltid et hyggelig gjensyn.

Det skal også arrangerees NM i nosing. Om jeg tør å stille opp? Noe smånervøs for selve tanken, men kanskje kaster jeg meg utpå. Den eneste måten til å finne ut av det, er å lese oppdateringene her på bloggen!

Sist, men ikke minst, så det blir spennende å se hvilke «pit stops» dukker opp denne gangen!

Så, kjære whisky-venner, vi ses i Oslo!


 

(function(){
var d = document, wid = 'tt-' + parseInt(Math.random() * 9999999).toString(16), se = d.getElementsByTagName('script'), se_f = se[0], se_l = se[se.length - 1], tt = d.createElement('script'), w = d.createElement('div');
w.id = wid; se_l.parentNode.insertBefore(w, se_l); tt.type = 'text/javascript', tt.async = true, tt.src = 'http://rotator.tradetracker.net/?r=70838&t=js&wid=' + wid; se_f.parentNode.insertBefore(tt, se_f);
})();

5 Responses to Oslo Guide: Oslo Whiskyfestival

Annonse
Kategorier